Swedish girl, living in Africa.

Going with the flow!

Kategori: Allmänt

Zup! :) 

Igår träffade jag ju då som sagt aziz, och jag dog nästan av en loveoverload! Men ingen av oss har typ fattat att jag är här, men det kommer! 

Jag hängde med honom hela dagen och följde med honom till någon kompis. Vid 6 tiden hoppade jag på en dala och handlade lite på complex. Det finns en supermarket där som har typ ALLT en vit människa saknar i Afrika. Jag gick hem och packade upp min väska och sådär, sen var min plan att jag skulle ta en rejäl nap till typ 23, sen duscha och greja innan vi skulle hämta Sara .. Men klockan 20 vaknar vaknar jag av livets mest osköna ringklocka och fattar inte vad det är som händer.. 

Där stod Jackson. Så himla söt. Min mobil funkar inte ännu (TIA) så han hade letat överallt efter mig och försökt hitta mig haha. Så vi stack ut och käkade och spelade biljard. Det är så himla skönt här för man behöver aldrig känna att man är ensam, och man behöver aldrig planera något, för det händer ändå alltid något kul! 

När vi spelat och chillat ute någon timme körde vi till flygplatsen och väntade in Sara. Om ni någon gång funderar på att sitta i en bil mitt i natten i ett land fullt av myggor, och ni vill ta en nap Lixom.. Just don't. Gör det inte! 
Och ja, hela mina händer är fulla av loppbett.. Oklart varifrån de kommer.. 

Idag vaknade vi klockan 12 av att Jackson plingde på dörren.. Han vet när han ska komma! 
Nu sitter vi på fifi's och har nyss käkat. Ska snart åka med Jackson och shoppa lite till lägenheten! 

Jag är så hiiiiiimla glad att Sara är här. My amazing women! 

Mitt oklara hem!

Kategori: Allmänt

Hello africa, tell me how u doin'

Hej tja zup!
Flyget från Istanbul gick bra, eller sådär.. De som satt i min rad kände halva luget, så det var väldigt populärt med möte just hos oss, strunt samma att man ville sova? 
När vi var påväg ner för landningen körde vi in i världens lufthål.. Jag är inte rädd för att flyga, men man svettades lite då när hela flyget bara flög ner.. Sick.

På flygplatsen gick det väl inte sådär himla bra. Jag är inte supernöjd. Han som skulle hämta mig kom inte haha! TIA- this is africa. Jag väntade länge, och hade inte nummer att få tag på honom, och hade ingen möjlighet till internet.. Så ja! Jag fick ta en svindyr taxi och åka till något hotell i stan. Tack oxh lov känner jag ju till stan, så det car lugnt. 

Imorse skulle jag checka ut klockan 10, men jag vaknade inte av klockan. Jag vaknade lite senare av att någon rusar in i rummet och skriker på mig. Tack för det :))))))) fick fräschat till mig och fick tag på honom som skulle hämta mig inatt, så han hämtade mig på hotellet. 
Vi körde direkt till lägenheten där jag ska bo, och herregud. Det är som man tagit en liten del av ett rikt land och satt det mitt i ett av Afrikas fattiga länder. Det är så fint, och man får lov ATT SOLA I BIKINI.. jag kunde inte sluta säga till Jackson, min nya polare, hur lycklig jag är. 
Sen åkte vi och köpte kuddar och en mobil till mitt swahili nummer. Nu är vi på fifi's för att chilla lite, och vi ska överraska aziz, min bästa kompis här nere, så han kommer snart hit. Jag dör av tanken på när jag får krama om honom!! 
När jag kom in på fifi's kom en av de som arbetar fram till mig och välkomnade mig tillbaka och sa "du vill ha en vaniljmilkshake va?" Alltså. 
Jag hängde ju här ganska mycket förra gången, men kändes så skönt i hjärtat att han kom ihåg mig, och att han kom ihåg att jag alltid drack vaniljmillshake! 

Vad jag ska göra resten av dagen vet jag inte, jag ska hänga med azizi iallafall och sen ikväll ska jag och Jackson hämta Sara. Och ja, tydligen så har jag semester fram till den 6 januari.. Hela organisationen firar Holidays, så då gör jah med det. 

Så tyvärr kommer jag inte att kunna börja jobba förrän 6 januari, så ni får nöja er med att läsa om mitt semesterliv sålänge. Jag kommer så fort som möjligt åka till barnhemmet och lämna sakerna ni skänkt åt dem, men jag väntar på Sara! Jag kommer eventuellt åka dit idag om eb stund och hälsa på, för jag klarar nog inte mig en dag till utan mina barn! :) 

Det är så skönt att vara hemma igen! 

Här ska man bo! 

Trött på Turkiet nu!

Kategori: Allmänt

Snabbt går det inte här.
Landade safe and sound i Turkiet 11.40, och ja jag sitter här ännu, 15.15! Planet går 17.45... Man håller ju ut! 

Är så himla trött, och de har spelat samma malande julmusik hela dagen, och den lär väl inte sluta heller! 
Men nu är det int såå lång tid kvar. 
Min kompis ifrån Tanzania ringde mig förut också, så nu har vi peppat! Ska bli så himla SKÖNT att träffa alla kompisarna där nere imorgon! Och sen kommer Sara i övermorgon! 

Happyyyyyy