Swedish girl, living in Africa.

Mitt oklara hem!

Kategori: Allmänt

Hello africa, tell me how u doin'

Hej tja zup!
Flyget från Istanbul gick bra, eller sådär.. De som satt i min rad kände halva luget, så det var väldigt populärt med möte just hos oss, strunt samma att man ville sova? 
När vi var påväg ner för landningen körde vi in i världens lufthål.. Jag är inte rädd för att flyga, men man svettades lite då när hela flyget bara flög ner.. Sick.

På flygplatsen gick det väl inte sådär himla bra. Jag är inte supernöjd. Han som skulle hämta mig kom inte haha! TIA- this is africa. Jag väntade länge, och hade inte nummer att få tag på honom, och hade ingen möjlighet till internet.. Så ja! Jag fick ta en svindyr taxi och åka till något hotell i stan. Tack oxh lov känner jag ju till stan, så det car lugnt. 

Imorse skulle jag checka ut klockan 10, men jag vaknade inte av klockan. Jag vaknade lite senare av att någon rusar in i rummet och skriker på mig. Tack för det :))))))) fick fräschat till mig och fick tag på honom som skulle hämta mig inatt, så han hämtade mig på hotellet. 
Vi körde direkt till lägenheten där jag ska bo, och herregud. Det är som man tagit en liten del av ett rikt land och satt det mitt i ett av Afrikas fattiga länder. Det är så fint, och man får lov ATT SOLA I BIKINI.. jag kunde inte sluta säga till Jackson, min nya polare, hur lycklig jag är. 
Sen åkte vi och köpte kuddar och en mobil till mitt swahili nummer. Nu är vi på fifi's för att chilla lite, och vi ska överraska aziz, min bästa kompis här nere, så han kommer snart hit. Jag dör av tanken på när jag får krama om honom!! 
När jag kom in på fifi's kom en av de som arbetar fram till mig och välkomnade mig tillbaka och sa "du vill ha en vaniljmilkshake va?" Alltså. 
Jag hängde ju här ganska mycket förra gången, men kändes så skönt i hjärtat att han kom ihåg mig, och att han kom ihåg att jag alltid drack vaniljmillshake! 

Vad jag ska göra resten av dagen vet jag inte, jag ska hänga med azizi iallafall och sen ikväll ska jag och Jackson hämta Sara. Och ja, tydligen så har jag semester fram till den 6 januari.. Hela organisationen firar Holidays, så då gör jah med det. 

Så tyvärr kommer jag inte att kunna börja jobba förrän 6 januari, så ni får nöja er med att läsa om mitt semesterliv sålänge. Jag kommer så fort som möjligt åka till barnhemmet och lämna sakerna ni skänkt åt dem, men jag väntar på Sara! Jag kommer eventuellt åka dit idag om eb stund och hälsa på, för jag klarar nog inte mig en dag till utan mina barn! :) 

Det är så skönt att vara hemma igen! 

Här ska man bo! 

KOMMENTARER:

 • Rebecka säger:
  2015-01-16 | 16:30:49

  Hej!
  Vart hittade du din lägenhet?
  Jag och en kompis har vart nere två gånger men inte haft så tur med våra boenden... Vi ska ner nu igen i april!

  Svar: En kompis hjälpte oss, Sunpark i Njiro, skicka ett mejl så kan jag prata med kontoret om du vill :) anderssonaren_malin@hotmail.com
  Malin Andersson

Kommentera inlägget här: