Swedish girl, living in Africa.

Framme!

Kategori: Allmänt

Sådär, efter en mycket lång resa landade jag äntligen i Tanzania. 
Jag har fått arbetsvisum, och är nu redo att starta livet här. 
Bob hämtade mig på flygplatsen med blommor. Hemma i lägenheten hade han fixat jättefint till jag skulle komma. 

Vi har bara varit hemma hela dagen, och nu är vi ute och dricker någon öl innan vi ska hen så jag får ta igen all förlorad sömn. 

Det känns så himla fantastiskt att jag äntligen är hemma. Doften av Tanzania slog mig i ansiktet direkt när jag gick av planet, och den lukten får mig alltid att känna mig hemma. 

Imorgon har vi en massa art fixa, himla skönt att vi båda är lediga så vi har gott om tid :) 

Puss och kram!


Farväl Sverige

Kategori: Allmänt

Såja, nu blir jag afrikan.
Jag sitter än en gång i gaten och väntar på boarding av flyget till Tanzania. Denna gången har jag 60kg packning med mig, och denna gången har jag ingen biljett tillbaka.
Nu åker jag hem, för att stanna! Jag har inte riktigt förstått det ännu, men ja, nu bor jag inte i Sverige längre. 

Det är asjobbigt att åka ifrån familj och vänner, såklart! Önskar alla var med mig! Men jag har velat göra detta enda sedan jag var i Tanzania första gången, så detta är helt rätt för mig! Det jobbigaste är att jag faktiskt inte vet när jag träffar mina nära nästa gång. 

Jag har gått och blivit med jobb, fast anställning, lön och grejer. På tisdag kan ni börja kalla mig affärsutvecklingschef, och jag kommer vara King över matoljan. Om 1,5 timme lämnar jag Stockholm, Sverige, Europa, och flyger till Etiopien, sedan vidare till Tanzania där min bättre hälft, min blivande sambo väntar på mig. 

Ni tycker säkert jag är knäpp, som lämnar allt jag vet, all trygghet, all säkerhet och flyttar till Afrika. Men de flesta av er vet säkert redan att jag är knäpp.. :) jag är ännu bara 22 år, det är nu jag ska leva! 

Ta hand om varandra, och till mina nära och kära, jag älskar er, och även om vi är på olika kontinenter, så är jag där precis intill er. 

Puss och kram, hörs i Afrika! 
XO