Swedish girl, living in Africa.

Uppsägning och inflyttning!

Kategori: Allmänt

Hallå hallå! 
 
Ja, som vanligt döljer min rubrik ingenting. 
Jag har alltså sagt upp mig ifrån mitt jobb, och jag slutar imorgon, Onsdag. 
Jag klarade alltså av att jobba där en månad. 
 
Det var ganska många faktorer som spelade in på min uppsägning, men det var väl mest hälsan som fick avgöra. 
Jag jobbade alldelles orimliga tider, mer eller mindre varje vaken minut. Att gå till jobb när det är mörkt och komma hem när det är mörkt, och även då fortsätta jobba, svara på email, svara i telefon och meddelande, det var alldelles för mycket. 
 
SÅ jag bestämde mig för att sluta, och det är jag väldigt nöjd med. Nu är jag dock i den inte så roliga situationen, arbetslös.. jag letar jobb som en dåre, jag har redan varit på en intervju, och på torsdag ska jag ha ett möte med chefen på ett annat stort företag, som jag har jobbat väldigt nära. Så jag är säker på att någonting kommer att lösa sig! 
 
Ja, vi har ju även flyttat in i huset, Äntligen! 
Det har krävt mycket tålamod och många strider men alla möjliga folk, men igårkväll flyttade vi in. 
Eller ja, vi fick slängt in alla saker vi har i vardagsrummet, slängde ut en madrass i det vi valt som sovrum, och däckade. Så idag ska vi väl försöka organisera det lite, ¨fast vi har ingen ström ännu, så det blir väl lite bökigt. 
 
Nu ska jag ha swahili lektion, och sen efter ska vi åka hem till nya huset, och Ronja ska också följa med, så ska vi göra oss hemmastadda och även laga tacos. Vi firar idag, vad vet jag inte, men vi firar något varje dag numera. 
 
Puss och kram,
jag ska lägga upp lite bilder när vi har kommit till ro i huset!