Swedish girl, living in Africa.

Fantastisk konst till försäljning!

Kategori: Allmänt

Tjena! 
 
Som många kanske har sett så har jag tillsammans med min snubbe börjat sälja tavlor och annat hantverk! 
Det är fantastisk konst, som vi beställer efter hand. Ser man någonting man gillar men vill göra lite små ändringar så kan vi beställa det speciellt för dig. 
Vi sammarbetar som tidigare med människor ifrån stammen Masai, så genom att köpa en tavla eller annat hantverk genom oss bidrar du med både arbetstillfälle och en lön till dessa människor. 
 
För er som läste mitt tidigare inlägg om den här flickan som behöver gå i skolan, men som inte har pengar, så har jag lite nyheter angående det här. Vi har fått in lite slantar, men vi har även hittat ett alternativ som skulle bli väldigt mycket billigare. Det finns en skola sidan om vårt hus, så nu ska vi försöka få en plats till henne där, så kan hon bo hemma hos oss. På så vis blir det mycket billigare då boarding, mat osv. inte behöver betalas med en gång. Hon får ju mat hemma hos oss. 
Så om det finns någon hjälte där ute som vill hjälpa till, så är det fortfarande väldigt tacksamt! Vi försöker skramla ihop motsvarande 2000 kr till! 
 
Lägger upp lite bilder på tavlor, så om ni är intresserade utav det, är det bara att höra av sig! 
För priser och för att få se fler bilder kan ni också vända er till mig, antingen med en kommentar här, eller på facebook, eller på min mejl: anderssonaren_malin@hotmail.com
Puss och kram :)