Swedish girl, living in Africa.

En månad hemma.

Kategori: Allmänt

Hej hej! 
Nu tycker jag det är dags för mig att skriva av mig lite på bloggen igen. 
Vi var i Sverige hela sommarn, det var helt fantastiskt. 
Det var lite konstigt i början men vi kom in i det snabbt haha. 
 
Vi hade båda en mycket trevlig sommar tillsammans med min familj och vänner, det var så skönt att träffa alla igen och att äta massa godis och god mat. 
 
För en månad sen (imorgon) kom vi tillbaka hem till Arusha igen. Det var som vanligt väldigt jobbigt att säga hejdå och sådär igen.. det blir aldrig lättare. Sen vi kom hem har vi haft SÅ mycket att göra från dag 1. 
Jag har börjat plugga på distans, och har även gått och skaffat mig ett jobb. Så just nu räcker inte dagarna till riktigt. Vi skall även flytta, om 2 dagar.. men vi har inte hittat ett nytt hus än, Känns kanon! 
Vi har väldigt mycket på gång just nu, och jag känner redan att jag behöver en liten semester.. Zanzibar skulle ju inte vara helt fel. 
Vi har fått en ny liten medlem i familjen också. Han heter King och är en väldigt söt, liten, fluffig hundvalp. 
 
Det känns väldigt bra att vara hemma igen, även om det var skönt att vara i Sverige ett tag och jag såklart längtar till nästa gång vi besöker Sverige, men det är ändå här som är hemma nu. Konstigt.. 
 
Men sen är det ju såklart som vanligt här i Tanzania... INGENTING FUNGERAR!!!!! 
Detta gör mig så otroligt upprörd emellanåt. Jag har köpt ett wifi, som ofta bara slutar fungera. Så där har man sprungit flera gånger för att klaga. Min dator (kan väl inte skylla på Tanzania) Fungerar oftast bra, när man har startat om den 20 gånger. Vi har problem med vatten, det är lixom inte alltid här. Och det gamla vanliga, att ingenting någonsin blir som man planerat. 
  Jag försöker så gott det går att 'go with the flow' så att säga, men ibland så brister humöret. Shit happens. Det är framförallt väldigt jobbigt när man har deadlines med skolan och en chef som, såklart, förväntar sig att jag ska arbeta. 
Det har varit en intensiv månad med massa problem men också en hel del roliga saker. 
 
Månadens bästa är väl nog ändå att vi köpt en bil. Som oftast fungerar! :) 
 
Så, det blev väl en liten blandning av både sött och surt.. hehe! 
Ha det bra :)